ÖNDER Genel Başkanından Nezaket Ziyareti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, öğrencilerin akademik bakımdan nitelikli ve milli-manevi değerlerinin farkında bireyler olmaları konusunu kıymetli bulduklarını söyledi.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Abdullah Ceylan ve beraberindeki heyet ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Kısa süre önce düzenlenen mezuniyet törenleriyle birlikte bir eğitim-öğretim döneminin daha tamamlandığını ve yeni dönem için hazırlıkların sürdüğünü dile getiren Rektör Şahin, “ASÜ olarak öğrencilerimizin kendi bölüm ve programlarına dair akademik bilgileri edinmelerinin ötesinde milli ve manevi değerlerine hassasiyet gösteren bireyler olarak yetişmelerini kıymetli buluyoruz. Bu minvalde hem kurumsal olarak hem de farklı kurumlarla yaptığımız iş birlikleri ile farklı içerikte programlar düzenliyoruz” dedi.

ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kılıç ve Aksaray İl Başkanı Kuddusi Bakar’ın da yer aldığı ziyarette, kurumlar arası yapılabilecek çalışmalar istişare edildi.